full page

Тонування вікон в квартирі

 


Вікна - важлива частина кожного будинку, квартири і багатьох інших архітектурних споруд. Вони виконують одночасно кілька функцій: забезпечують достатню кількість світла, дають огляд, а також виконують декоративні функції. Але саме ці властивості вікон найчастіше можуть доставляти всілякі клопоти. Так, вікна, що виходять на сонячну сторону, влітку є джерелом надмірної кількості сонячних променів, що приносить дискомфорт мешканцям, псує шпалери, меблі. У зимовий же час вікна є джерелом втрати з приміщення тепла, що позначається на мікрокліматі в квартирі. Вирішити ті чи інші проблеми допоможе тонування вікон в квартирі.

Тонування вікон в квартирі передбачає покриття скла спеціальною плівкою. В залежності від необхідності вибирається той чи інший вид виробу: сонцезахисна, енергозберігаюча або інша плівка. Сонцезахисний варіант плівки дозволить захистити квартиру від сонячних променів, причому ступінь затемнення можна визначати на свій розсуд, вибираючи плівку темніше або світліше.

Тонування вікон в квартирі енергозберігаючої плівкою забезпечує захист приміщення від втрати тепла. З нею в квартирі буде значно тепліше і затишніше, Вам не доведеться використовувати обігрівальні прилади для того, щоб підтримувати оптимальну температуру.

 

Тонування вікон в квартирі


Тонування вікон в квартирі буде якісним і довговічним, якщо придбати необхідну плівку в компанії «ДІАТОН».

Наша компанія пропонує сучасні рішення, які допоможуть зробити оптимальними умови у Вашій квартирі. Плівки, які ми реалізуємо, відповідають високим стандартам якості, тому ми гарантуємо не тільки ефективність тонування вікон в квартирі за допомогою цих плівок, але і її довговічність.

 

Цікавить тонування вікон в квартирі? Тоді звертайтеся до нас!