full page

Броньована плівка ціна м2



Одним з найбільш ефективних захисних покриттів віконного скла та скляних покриттів є броньована плівка (ціна за м2 буде вигідною у нас). Її практично не видно на склі, однак її відчутну користь в екстремальних ситуаціях можуть побачити всі. Під час вибухів, землетрусів та інших механічних пошкоджень, захисне скло не обрушитися на людей, а залишиться в рамі. Воно може потріскатися і повністю втратити свою цілісність, але вже нікому не заподіє шкоди. Броньовані плівка (ціна м2 може бути різною) складається з полімерного клею, який обтікає всю поверхню скла, забезпечуючи їх цілісність в будь-яких ситуаціях.


Броньована плівка ціна м2


Захисна плівка потрібна в тих випадках, якщо в будинку встановлено великі безрамні вікна, засклені лоджії, встановлено безліч перегородок, стоять скляні меблі та інші вироби. Тоді тут буде необхідна броньована плівка, ціну за м2 Ви дізнаєтеся після того, як наш фахівець зробить всі виміри.


Якщо Вам потрібне якісне бронювання будь-яких скляних поверхонь в своєму будинку або на підприємстві, Вам потрібно знайти ту компанію, яка професійно займається нанесенням захисного покриття на скла. В даному випадку, Вам слід звернутися в «Діатон». Оригінальна броньована плівка (ціна м2 низька у нас), яку ми пропонуємо, не буде «пузириться», відставати від скла або морщиться. Від того, як її встановлять, залежить її подальша ефективність. Установкою плівкового покриття в нашій студії займаються тільки професійні майстри. Вони пропрацювали в сфері захисту скла не перший рік, тому знають, як правильно наносити захисне або тонуюче покриття. Ціну за м2 броньованої плівки можна дізнатися у наших консультантів, але точна вартість Вам буде відома після вимірів скляних покриттів.


Звертайтесь у «Діатон» за професійною установкою броньованої плівки, ціна за її м2 у нас значно дешевше, ніж в інших студіях Києва.