full page

Вінілова плівка купити

 


Вінілова самоклеюча віконна плівка може бути використана в самих різноманітних цілях. У деяких випадках вона виконує роль захисного покриття, в інших служить у винятково декоративних цілях. Вінілова плівка, купити яку в Україні сьогодні не проблема, може володіти різними якостями. Вона може мати різну щільність, товщину і стійкість до пошкоджень. Колір плівки також може бути різним, залежно від цілей і місця її використання. Вінілова плівка - це багатошарова плівка на полімерній основі. На зворотному її боці вже є клейовий розчин, завдяки чому нанесення її на поверхню займає мінімум часу і зусиль.

На сьогоднішній день можна купити вінілову плівку для тонування вікон, захисту їх від пошкоджень, проникнення сонячних променів, енергозбереження. Кожен вид плівки має свої особливості, тому вибирати плівку слід дуже уважно. Звичайна тонувальна плівка не зможе забезпечити бажану теплоізоляцію вікон. А енергозберігаюча навряд чи зробить вікно протиударним. Декоративна вінілова плівка, купити яку можна за доступною ціною, зможе зробити особливим інтер'єр Вашого будинку, офісу, магазину. Плівки з малюнком використовуються для прикраси дзеркал, скляних дверей і перегородок, вітрин і прилавків. Щільна віконна вінілова плівка, купити яку теж труднощів не складе, може зробити Ваш будинок або підприємство недоступним для грабіжників і зловмисників.

 

Вінілова плівка купити


Вінілова плівка, купити яку можна в студії тонування скла «Діатон», порадує своєю високою якістю і довгим експлуатаційним терміном.

 

У нашій студії відмінну вінілову плівку купити можна за доступною ціною. Якщо є бажання затонувати, утеплити або прикрасити вікна, звертайтеся в «Діатон». Ми підберемо для Вас плівку, оптимально відповідну заявленим вимогам.