full page

Антигравійна плівка (ціна)


 


Регулярна експлуатація автомобіля призводить до того, що його зовнішній вигляд суттєво псується. З'являються різні подряпини і відколи через попадання щебеню і піску, від дрібних сутичок з різними предметами. Фарба псується через негативний вплив реагентів, якими посипають дороги в холодну пору року. Також у багатьох місцях з'являються сліди комах і продуктів життєдіяльності птахів, які з часом в'їдаються в фарбу і не змиваються. Таким чином, абсолютно нове авто, яке Ви придбали в салоні, перетворюється в використану машину, вартість якої на вторинному ринку істотно знижується. Однак уникнути цього можна, якщо придбати заздалегідь антигравійну плівку. Ціна її демократична і повністю себе виправдовує. Адже чим краще буде стан Вашого авто, тим дорожче Ви потім зможете його продати.


Антигравійна плівка (ціна її різна) являє собою сучасний і унікальний метод захисту автомобілів. Її мета - максимально зберегти авто від пошкоджень і зберегти його зовнішній вигляд. Працює плівка дуже просто. Після її монтажу, вона створює додатковий і невидимий захисний шар на поверхні машини. Отже, всі подряпини, відколи й інші ушкодження з'являються на плівці, а не на поверхні авто. Служить антигравійна плівка (ціна її прийнятна) тривалий час, проте точно термін її експлуатації сказати неможливо. Він залежить від особливостей використання авто та якості догляду за ним. Після того, як плівка стає сильно пошкодженою, її можна легко зняти. При цьому демонтаж плівки не шкодить фарбі авто.


Антигравійна плівка ціна


Антигравійна плівка (ціна її демократична в студії Діатон) встановлюється на всі частини автомобіля, в тому числі і на його вікнах. Вона запобігає розсипанню скла на дрібні осколки під час ДТП, захищає тканину в салоні авто від вигорання на сонці, а саму машину від небезпечного перегріву. Ціна антигравійної плівки залежить, перш за все, від її виду.


Якісну антигравійну плівку (ціна вигідна) можна купити в студії Діатон!