full page

Плівка ударостійка (ціна)


 


У сучасному світі стає все більше зловмисників. Вони «заробляють» собі на життя різними способами, одним з яких є пограбування приватних квартир, будинків, офісних приміщень і громадських закладів. У більшості випадків незаконне проникнення в приміщення здійснюється через вікно. Тому багато людей встановлюють на свої вікна металеві решітки. Вони допомагають запобігти проникненню грабіжників і матеріальним втратам. Але металеві решітки псують зовнішній вигляд вікна і всього будинку і викликають негативні асоціації і емоції, пов'язані з в'язницею. Плівка ударостійка, ціна якої прийнятна, може стати чудовою альтернативою решіток.


Для виготовлення плівки ударостійкої, ціна якої демократична, використовуються унікальні високотехнологічні матеріали і методи. Основні властивості і характеристики плівки - це прозорість, стійкість до механічних пошкоджень і сильних ударів, можливість утримувати уламки скла і запобігати їх розпаданню. До додаткових характерних рис плівки ударостійкої, ціну якої слід уточнювати, можна віднести властивість теплоізоляції, естетичний зовнішній вигляд і практичність в застосуванні. Встановлювати її можна на вікна в житлових і адміністративних будівлях, на вітринах магазинів, скляних дверях. Особливо важливо захистити вікна за допомогою такої плівки в приміщеннях, в яких працюють з хімічними вибухонебезпечними речовинами.


Ціна плівки ударостійкої формується з урахуванням різних факторів. По-перше, на неї впливає якість продукції і компанія-виробник. По-друге, враховується клас стійкості плівки, її відповідність міжнародним стандартам і нормам, її товщина. Площа скляної поверхні також впливає на вартість плівки. Однак економити під час її вибору не можна, потрібно довіряти тільки найкращим виробникам і компаніям-імпортерам.




Ціна плівки ударостійкої в компанії «Діатон» невисока!


Телефонуйте в підприємство «Діатон» і Ваші вікна захищатиме якісна плівка ударостійка! Ціна її уточнюється під час замовлення.