full page

Декоративна біла плівка


Декоративна біла плівкаСкляні перегородки прийнято декорувати спеціальною плівкою. Це може бути плівка будь-якого кольору. Але найчастіше, мабуть, для цих цілей використовують білу плівку. Білий колір ніколи не буде виглядати похмуро і обтяжливо. Він не зробить вигляд конструкції громіздким. Крім того, білий декор завжди доречний. Можна стверджувати, що він універсальний.

Декоративна біла плівка користується особливою популярністю. Її використовують в декоративних цілях і в офісах, і в торгових залах, і в житлових приміщеннях. Зовсім не обов'язково заклеювати все полотно скла білим. Дизайнери інтер'єрів використовують безліч прийомів, що дозволяють за допомогою звичайної самоклеючої плівки створювати цікаві інтер'єрні рішення. Декоративна біла плівка для дизайнерів стала справжньою знахідкою. Адже самі по собі скляні перегородки нудні і малосимпатичними. Декоративна біла плівка – той матеріал, за допомогою якого можна все кардинально змінити. Смужки, кружечки, квадрати та інші геометричні фігури, завитки, абстрактні візерунки і навіть квіткові орнаменти можна відобразити на склі за допомогою білої самоклейки.

Для втілення Вашої ідеї оформлення інтер'єру потрібна декоративна
біла плівка? Наша фірма з радістю Вам таку надасть.

Зрозуміло, для прикрашання скла можна використовувати не тільки білу декоративну плівку. Як вже було сказано, буває такий матеріал самих різних кольорів і відтінків, що ще більше розширює поле для фантазій. Комбінуючи плівку різних кольорів, можна відобразити на склі ще більш цікаві візерунки.

Використовуючи в роботі нашу декоративну білу плівку, Ви неодмінно досягнете бажаного результату.