full page

Віконні плівки

 


Віконні плівки являють собою вироби на полімерній основі, що складаються з декількох шарів. Кожна плівка призначена для додання вікнам тих чи інших властивостей і виконує певні функції: захист від сонця, тонування, декорування, енергозбереження. Залежно від цих властивостей і здійснюється вибір тих чи інших віконних плівок. Так, наприклад, застосування декоративних плівок допоможе якісно змінити інтер'єр, внести певну стилістику в дизайн, наносячи плівку як на невеликі скляні елементи, так і на широкі вікна. Енергозберігаючі плівки ефективно справляються зі збереженням тепла в приміщенні, що дозволить добре економити на опаленні і обігріві. Захисні віконні плівки стануть відмінним рішенням для порятунку від сонячних променів влітку, а також забезпечать приватність, захищаючи від сторонніх поглядів.
Надійні віконні плівки для будь-якого випадку Ви знайдете в компанії «Діатон».

 

Віконні плівки

 

Термін служби та ефективність застосування будь-яких віконних плівок залежить від їх якості. Якщо плівки невисокої якості, то сподіватися на їх високі експлуатаційні характеристики не доводиться. Отже, до вибору даних виробів потрібно підійти відповідально.

Не варто забувати і про те, що монтаж плівок також повинен проводитися досвідченими фахівцями, які зможуть рівно, акуратно наклеїти плівку, зберігши їх ефективність.

У нас Ви зможете придбати різні види плівок для Ваших вікон, які надійно прослужать довгий час. Вартість нашої продукції повністю доступна для кожного.

 

Віконні плівки - ефективне рішення широкого спектру завдань.